Dnia 15 marca Pan dr inż. Piotr Bernat spotkał się ze słuchaczami UTW Prudnik. W trakcie wykładu omawiano zagadnienie zdrowego żywienia w kontekście stosowania aktualnych zaleceń żywieniowych. W efekcie wypracowano wytyczne obejmujące zasady zdrowego stylu życia.

Po wykładzie nastąpiła część praktyczna, w trakcie której zebrani degustowali zupę gulaszową. Węgierskie danie przygotowano specjalnie na podsumowanie cyklu spotkań poświęconych zagadnieniom dietetycznym i żywieniowym.
Potrawę przygotował zaprzyjaźniony z UTW Prudnik przedstawiciel narodu węgierskiego Pan Janosz Gingler.

Serdecznie dziękujemy!

 








REKRUTACJA na studia:  77 4474849
Budynek A, ul. Chodowieckiego 4, sala 210


www.rekrutacja.pwsz.nysa.pl

Państwowa Wyższa Szkoła Zawodowa w Nysie © 2018. Kontakt z webmasterem, napisz do: Adam Dudek, Łukasz Wąsik