Dnia 1 lutego dr inż. Piotr Bernat spotkał się ze słuchaczami Uniwersytetu Trzeciego Wieku z Prudnika. Tematem spotkania były trendy kulinarne związane z nowym stylem odżywiania. Propozycje na 2017 rok praktycznie są już w całości realizowane, co potwierdza, że seniorzy skupieni wokół UTW są świadomi aktualnych zaleceń dietetycznych, a więc są trendy.

W trakcie spotkania Pan Bernat gratulował słuchaczom występu w Lewinie Brzeskim. Na przeglądzie twórczości studenci zajęli pierwsze miejsce, uzyskując nie tylko wyróżnienie zespołowe, ale i nagrody indywidualne.

Sukcesu gratulujemy, życząc dalszych i już teraz umawiamy się na kolejne spotkanie. które będzie kontynuacją, jednocześnie już dziś planując poszerzenie kręgu odbiorców kolejnego wykładu tematycznego.

 







REKRUTACJA na studia:  77 4474849
Budynek A, ul. Chodowieckiego 4, sala 210


www.rekrutacja.pwsz.nysa.pl

Państwowa Wyższa Szkoła Zawodowa w Nysie © 2018. Kontakt z webmasterem, napisz do: Adam Dudek, Łukasz Wąsik